RegioBank

Wij zijn zelfstandig intermediair

van de RegioBank

Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, alles. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Bij RegioBank kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer maar wordt u geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.

Wij voelen ons verbonden met de omgeving. Wij spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid en dragen actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen een bank in de buurt heeft. U vindt ons op de bekende plaats en met de bekende gezichten. Wel zo vertrouwd.

RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen. Een bank waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. RegioBank is een bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Voor mensen die zelf willen kiezen, of ze hun bankzaken persoonlijk bij ons op kantoor of zelf vanuit huis via internet of met een mobiele app regelen.

Wij zijn bezig met zaken die voor u belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat u wilt. Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goedeproducten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Gemakkelijk overstappen met de Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude (zakelijke) betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso’s voortaan van uw nieuwe rekening worden afgeschreven.

Waar vindt u ons en kunt u tijdens kantooruren vrijblijvend bij ons binnen lopen:

Eindhoven                                          Bladel
Mercuriuslaan 1C                              Europalaan 79
040-2645810                                      040-2645812
 

 Wij bieden u de volgende producten:

  • Betaalpakket particulier en zakelijk
  • Een diversiteit aan spaarrekeningen met hoge rentes, zowel particulier als zakelijk
  • Verschillende hypotheekproducten
  • Banksparen
  • Beleggen
  • Bemiddelen bij de aanvraag van een Doorlopend krediet of een Persoonlijke lening
  • Bemiddelen mastercard

Kortom, alles wat u zich voor kunt stellen bij het regelen van uw bankzaken.