/Burgers
Burgers 2019-04-12T10:18:47+00:00

Samenwerking  Verzekerings-Adviesburo Jan Burgers en Financieel Adviesburo de Mul

Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Financieel Adviesburo de Mul uit Bladel. Jan is  66 dus moet de voortzetting  gewaarborgd worden zodat het doorloopt zoals u gewend bent. Wij zijn er dan ook trots op dat wij een samenwerking zijn aangaan met Financieel Adviesburo de Mul uit Bladel. Door bundeling van kennis en ervaring en door het  realiseren van schaalvergroting kunnen wij u nog beter bedienen. Dit doen wij uiteraard ook in de toekomst op de vertrouwde persoonlijke wijze zoals u die nu van ons gewend bent.

Korte introductie van Financieel Adviesburo de Mul

Financieel Adviesburo de Mul uit Eindhoven is een vooraanstaand assurantiekantoor met veel zakelijke en particuliere verzekerden in Noord Brabant. Naast de vestiging in Bladel hebben wij ook een vestiging in Eindhoven. Marcel de Mul, directeur van Financieel Adviesburo de Mul, is zeer enthousiast over de samenwerking met Verzekerings-Adviesburo Jan Burgers:

“Ik vind Verzekerings-Adviesburo Jan Burgers een mooie versterking van de verzekeringsportefeuille in Brabant en ik ben erg blij dat Jan, Trees, Nellie en Corrie met ons gaan samenwerken.”

 

 

 

 

Verzekerings-Adviesburo Jan Burgers:

“Door de samenwerking met Financieel Adviesburo de Mul blijven wij ook in de toekomst de mogelijkheid houden om uw verzekeringspakket particulier, zakelijk of uw hypotheek tegen een concurrerende premie, goede polisvoorwaarden en goede rente voort te zetten.

Wat betekent dit voor u? 

Vanaf maandag 15 april werken Corrie en Nellie vanuit het kantoor van Financieel Adviesburo de Mul in Bladel. Dit kantoor is naast een verzekeringskantoor ook een Regiobank. Hierdoor kunnen bankzaken en verzekeringsadvies op één locatie geregeld worden.

Nieuwe locatie in Bladel

Bezoekadres:
Europalaan 79
5531 BG Bladel

U kunt Corrie en Nellie vanaf maandag bereiken via de volgende contactgegevens:

Email Corrie: corrie@fademul.nl
Email Nellie:  nellie@fademul.nl

Telefoon: 040- 2645812

Overige Email adressen

E-mail algemeen:                                     Administratie@fademul.nl
Afdeling Particulieren:                            Particulieren@fademul.nl
Afdeling bedrijven:                                  Bedrijven@fademul.nl
Afdeling Schade:                                      Schade@fademul.nl
Afdeling Hypotheken:                             bank@fademul.nl