//Rentemiddeling
Rentemiddeling 2016-10-13T15:45:42+00:00

Rentemiddeling

 

Steeds meer geldverstrekkers bieden hun relaties de mogelijkheid tot rentemiddeling. Wat is rentemiddeling eigenlijk? En is het ook voor u aantrekkelijk?

Met rentemiddeling kunt u als huizenbezitter uw hypotheekrente opnieuw vastzetten. De bank middelt dan het oude tarief met de actuele rente. De boete die u betaalt bij het tussentijds opnieuw vastzetten van de rente wordt verrekend in het nieuwe rentepercentage.

Rentemiddeling aantrekkelijk?

Het middelen van uw hypotheekrente kan aantrekkelijk zijn. In veel gevallen gaat uw hypotheekrente omlaag. En dat scheelt in uw maandlast. Maar, kunt u de boete uit eigen middelen betalen, dan kan het oversluiten van uw hypotheek naar een andere partij vaak voordeliger zijn.

Oversluiten hypotheek

Bij het oversluiten van uw hypotheek naar een andere geldverstrekker, gaat u uw hypotheek voortzetten tegen de zeer lage marktrente. U betaalt dan de boete uit eigen middelen.

Door een snelle berekening kunnen wij direct aangeven op welke termijn u deze boete heeft terugverdiend.

Rentemiddeling of oversluiten?

Wilt u weten of rentemiddeling voor u interessant is en wat het u maandelijks aan voordeel oplevert? Neem dan contact met ons op.

Mail een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar hypotheken@fademul.nl en wij vragen voor u geheel vrijblijvend een offerte op. Onze hypotheekadviseur zal vervolgens contact met u opnemen en de mogelijkheden met u bespreken.