/Over ons
Over ons 2018-06-25T15:35:45+00:00

Over onsfacebook 150x150Youtube-logo 150x150twitter-logo 150x150

 

 

Financieel Adviesburo de Mul is gevestigd aan de Mercuriuslaan 1c te Eindhoven en aan de Europalaan 79 te Bladel

Wij bieden u als klant de garantie van een onafhankelijk advies en bemiddelen dan ook voor de meeste schade- en levens-verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij in het advies naar onze particuliere en zakelijke relaties op basis van voorwaarden, dekking en de prijs-kwaliteit de voor u juiste producten selecteren en aanbieden.

Brede deskundigheid

U kunt bij ons terecht voor een deskundig en persoonlijk advies over alle verzekeringen, geldleningen, hypotheken en bankzaken. Wij bieden naast complete verzekeringen ook een volledig overzicht van uw risico’s en bewaken de kwaliteit van uw portefeuille. Onverwachte mogelijkheden en onvermoede gevaren maken wij zichtbaar. Algemene marktontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen onze en uw branche volgen we hiervoor op de voet. Technische innovaties, wijzigingen in de wetgeving of onvoorziene marktontwikkelingen, de deskundigen van Financieel Adviesburo de Mul komen met een weloverwogen advies.

Advies op maat

Onze adviseur maakt samen met u een inventarisatie van uw wensen, risico’s en mogelijkheden. Met een duidelijk uitgewerkt voorstel zal hij u over uw particuliere e/o zakelijke vraagstukken adviseren. Wij staan voor verantwoordelijke financiële dienstverlening met de nadruk op persoonlijk contact.

Kwaliteit in dienstverlening

  • persoonlijke advisering
  • vakkundige en vaardige medewerkers
  • goede administratieve organisatie
  • heldere, transparante werkmethodiek
  • keuze uit uitstekende producten tegen gunstige premies
  • online inzien van uw verzekeringen en lopende schades

 

Vind hier meer informatie over:

 

Meer weten over onze diensten?

Neem  contact op met één van onze medewerkers.
Telefoon 040-2645810 of stuur een e-mail naar administratie@fademul.nl

Wft. 12010522 – KiFiD 300.006903 – K.v.K. Eindhoven 17192329 – WBP 1286019