/Prorisc
Prorisc 2019-02-15T16:06:36+00:00

Samenwerking Prorisc en Financieel Adviesburo de Mul

Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat wij vanaf 1 januari 2019 een samenwerking zijn aangegaan met Financieel Adviesburo de Mul uit Eindhoven. Door bundeling van kennis en ervaring en door het  realiseren van schaalvergroting kunnen wij u nog beter bedienen. Dit doen wij uiteraard ook in de toekomst op de vertrouwde persoonlijke wijze zoals u die nu van ons gewend bent.

Korte introductie van Financieel Adviesburo de Mul

Financieel Adviesburo de Mul uit Eindhoven is een vooraanstaand assurantiekantoor met veel zakelijke en particuliere verzekerden in Noord Brabant.mNaast de vestiging in Eindhoven hebben wij ook een vestiging in Bladel. Marcel de Mul, directeur van Financieel Adviesburo de Mul, is zeer enthousiast over de samenwerking met PRORISC:
“Ik vind PRORISC een mooie versterking van de verzekeringsportefeuille in Brabant en ik ben erg blij dat François en zijn medewerkers met ons gaan samenwerken.”

François van den Waardenburg:

“Onze samenwerking met Financieel Adviesburo de Mul betekent voor u een nog betere dienstverlening. Hierdoor krijgen we een breder palet van aanbieders waardoor we u concurrerende verzekeringsoplossingen kunnen blijven aanbieden.”

Wat betekent dit voor u? 

Voor u zal er niet veel veranderen. U behoudt uiteraard uw vaste vertrouwde aanspreekpunten. PRORISC en Financieel Adviesburo de Mul werken in heel veel opzichten op dezelfde manier en kunnen elkaar hiermee nu versterken. Voor onze diensten gaat PRORISC het dienstverleningsdocument van Financieel Adviesburo de Mul hanteren. Deze hebben we voor u bijgevoegd.

Nieuwe locatie in Eindhoven

PRORISC gaat het kantoor delen met Financieel Adviesburo de Mul. Vanaf 18 februari bent u van harte welkom aan de Mercuriuslaan 1c in Eindhoven, we gaan daar verder onder de naam Financieel Adviesburo de Mul.

Het telefoonnummer 040-222 0666 gaan we doorschakelen naar het nummer van Financieel Adviesburo de Mul. Voor de email-adressen van PRORISC geldt ook dat deze automatisch worden doorgestuurd naar het email-adres van Financieel Adviesburo de Mul. Er gaat dus geen communicatie verloren als u per ongeluk de oude contactgegevens gebruikt.

Nieuwe contactgegevens

François van den Waardenburg:           Francois@fademul.nl
Willem Biermans:                                    Willem@fademul.nl

Bezoekadres Eindhoven:                       Mercuriuslaan 1c, 5632 EE Eindhoven
Bezoekadres Bladel:                               Europalaan 79, 5531 BG Bladel

Telefoon:                                                   040-2645810
E-mail algemeen:                                     Administratie@fademul.nl
Afdeling Particulieren:                            Particulieren@fademul.nl
Afdeling bedrijven:                                  Bedrijven@fademul.nl
Afdeling Schade:                                      Schade@fademul.nl