/Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen 2018-06-07T10:47:39+00:00

Particuliere verzekeringen

De dekking op uw Woonhuisverzekering (Opstal) wordt beperkt tot schade door brand, blikseminslag, ontploffing, luchtvaartuigen en storm. Deze beperking geldt niet als u aan ons aannemelijk kunt maken dat de schade géén gevolg is van of géén verband houdt met de uitgevoerde werkzaamheden.

De dekking op uw Woonhuisverzekering (Opstal) wordt beperkt tot schade door brand, blikseminslag, ontploffing, luchtvaartuigen, storm, aanrijding en aanvaring en het omvallen van een boom, kraan, hoogwerker, heistelling en windmolen.

Bij stormschade geldt op uw Woonhuisverzekering (Opstal) een eigen  risico van 2% van het verzekerde bedrag per schadegebeurtenis per verzekerd object met een minimum van € 225,00 en een maximum van € 450,00.

Dit eigen risico geldt niet als het eigen risico tegen premietoeslag is afgekocht en dit op de polis is vermeld.

Hypotheken

Een algemeen groot misverstand is dat u aan het einde van de contractduur zomaar een nieuwe hypotheek krijgt van uw geldverstrekker. Er zijn meerdere scenario’s die kunnen gelden bij het aflopen van uw aflossingsvrije hypotheek. Lees verder

Niet iedere gemeente heeft een Starterslening. Kijk hier of uw gemeente de Starterslening voert.

Ja, voor de financiering van energiebesparende voorzieningen (EBV) mag extra worden geleend, ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Vraag onze hypotheekadviseurs naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak.