/VvE
VvE 2018-06-25T14:08:13+00:00

Vereniging van Eigenaren (VvE)

 

U wilt als Vereniging van Eigenaren geen onnodige risico’s lopen?

Als bestuur van een VvE heeft u een verantwoordelijke taak en zet u zich zo goed mogelijk in voor de belangen van uw leden.. Tal van zaken vragen om uw aandacht, zoals ook de verzekeringen. Financieel Adviesburo De Mul maakt het u makkelijk en stelt u in staat om dit in één keer goed te regelen. Iedere VvE is anders en daardoor hebben wij de mogelijkheid om van diverse maatschappijen een offerte aan te bieden. Het betreft een compleet pakket van verzekeringen, gunstige voorwaarden tegen een concurrerende premie inclusief het advies welk verzekeringspakket het beste bij uw VvE past.

Onderstaand treft u de meest voorkomende verzekeringen aan die door een VvE worden gesloten, maar ook voor andere verzekeringen, bijvoorbeeld milieuschade- of eventueel een ongevallenverzekering voor vrijwilligers, kunt u contact met ons opnemen.

Gebouwen

Brand, storm of inbraak hebben vaak grote gevolgen. De Gebouwenverzekering dekt schade die hierdoor aan uw gebouw of appartement ontstaat. Als bewoners hun appartement hebben verbouwd, met bijvoorbeeld een luxe keuken of een parketvloer, kan dit worden meeverzekerd tegen het gunstige tarief op de Gebouwenverzekering. Sommige van onze aanbieders bieden, tot een bepaald verzekerd bedrag, gratis dekking voor meerwerk aan het appartement.

Glasverzekering

Al onze verzekeringsmaatschappijen kennen ook een dekking voor glasbreuk. De ene neemt het standaard mee in de gebouwen verzekering en bij een andere sluit je hiervoor een aparte verzekering af. Ook het glas in windschermen en balkonafscheidingen kunnen hierin meegenomen worden.

Aansprakelijkheid

De Aansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheid van uw vereniging voor schade aan zaken en personen. Bijvoorbeeld de schade aan een geparkeerde auto wanneer een stuk dakbedekking van het gebouw valt. Ook is de aansprakelijkheid gedekt voor werkzaamheden die in opdracht van het bestuur in eigen beheer worden uitgevoerd.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor fouten tijdens de uitoefening van uw functie. Ook als u in uw privévermogen wordt aangesproken.

Rechtsbijstand

In deze complexe samenleving loopt ook een Vereniging van Eigenaren een steeds grotere kans om betrokken te raken bij een juridische geschil. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Het is daarom raadzaam om een Rechtsbijstandverzekering in uw verzekeringspakket op te nemen. Dat biedt extra zekerheid wanneer u betrokken raakt bij een juridisch geschil.

Verzekeringspakket ten behoeve van de leden van de VvE

Indien de VvE besluit om de verzekeringen onder te brengen bij ons kantoor, kunnen ook de bewoners van de VvE hiervan mee profiteren. Wij kunnen de bewoners een particulier verzekeringspakket aanbieden waarin een collectiviteitkorting is verwerkt. Binnen dit pakket ontvangt u korting op vrijwel al uw verzekeringen.

Indien u een offerte wenst voor uw verzekeringen, horen wij het graag.

Neem contact op met onze medewerkers 040-2645810 (keuze 3)
of stuur een e-mail naar bedrijven@fademul.nl